Skip to content

Rätt utrustning

Alla hockeyspelare vet hur viktigt det är att man som spelare ha rätt utrustning för att kunna göra sitt bästa i matcherna. Även föräldrarna kan bli smärtsamt medvetna om detta när det tjatas om ny klubba eller skridskor.

Låt er inte luras bara, det är absolut inte dyraste märkesklubban som alltid är den bästa även om det ställs väldigt höga krav på dagens utrustning. Det gäller att söka sig till en butik som har den kunskap som krävs för att få hjälp att hitta rätt klubba och utrustning till rätt person särskilt då den används flera dagar i veckan. Oavsett ålder och vilket lag man spelar i så är det viktigt för spelarens utveckling och marginella skillnader kan faktiskt avgöra i det stora hela.

Lätt hänt är det att ryckas med när knatten sitter hemma i tv-soffan och ser hockey-VM och önskar sig exakt samma märke på klubban som dess idol just använt och gjort mål med och visst är det roligt att kunna uppfylla denna önskan men tänk på att alla klubbor är olika, det förändras hela tiden och att prova sig fram är viktigt. Det går faktiskt att beställa en klubba med sitt eget namn på och det slår väl de flesta önskemålen. Då kan man själv få känna sig som en idol.